Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ellentmondásba keveredett a f
  2009-02-10 19:49:43, kedd
 
 

Ellentmondásba keveredett a főrendőr Sztojkával kapcsolatban
2009. február 09. 22:29

HunHír.Hu

Itt valami nagyon, nagyon bűzlik. Ahogy mondják, a fejétől. Olvasóink segítségét is kérjük, mert úgy tűnik, ez a gyilkosság a magyar Dominó-elvre épül. Most már nemzetközi elfogtóparancs készül Sztojka ellen is, aki a veszprémi főrendőr szerint nem is gyilkos, csak a Raffael. Aztán másutt meg elszólja magát: a kinti eseményeket nem rögzítette a kamera. Akkor honnan tudja, hiszen Raffaelt nem hallgatták ki a magyarok.

Raffael Sándor volt az, aki szíven szúrta Marian Cozma kézilabdázót - hangzott el hétfőn, a Magyar Televízió (MTV) esti híradójában. Az MTV egy másik műsorában közölték: a rendőrség várhatóan kedden kezdeményezi, hogy a bíróság adjon ki nemzetközi elfogatóparancsot a még szökésben lévő Sztojka Iván ellen.

"Raffael Sándor az elkövető, aki maga a szúrást végrehajtja" - mondta el Derzsy Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője a Híradóban. Az MTV Kékfény című műsorában egy kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott: a halált okozó szúrásról nem, csak a szórakozó helyen belül történtekről áll rendelkezésre felvétel.

Hozzászólás



enyingiember - 2009.02.10. 16:38
Jánosbácsi ! Jól szóltál !!! Az igazság ..nálad van !!!!!!! A polgármester is csak hazudozott a médiának ! Menjen vissza ahová gondolom , a szomszédja is ci-gány , éjjel ..este kábeleket égetnek .. a drága polgármester úr meg kussol ! Felveszi a félmilliós fizetést és nemtudja ..mi van a városban amit vezet ! ??? Sz@r alak !

Eye - 2009.02.10. 11:21
A ti Gyurcsanyotok most mondotta a mediaban...."erzesem szerint valoban sok a cigany bunozes. Ez egy felaknazott terulet....ovatosan kell eljarni" Igy hat ovatoskodjatok. Sotetedeskor zarkozzatok be ne menjetek az utcara - Rohej....hol a Mgyar nep osszefogasa - hol a Magyar virtus? Hasznaljatok ki a most keletkezett szolidaritsi erzeseket - magyar roman szerb reszrol a ciganyok vegleges lecsendesitesere! Erezteni kell veluk hogy Magyar jog allamban elnek - Magyar penzen es kenyeren elnek (bar ezert nem dolgoznak meg) - allando jellegu hazkutatasokat es alapos nyilvantartast kovetelni a hatosagoktol! Most nem az emberi jogokrol kell szonokolni hanem a honpolgari kotelessegekrol. Felejtsetek mar el a Turani atkot....fogjatok ossze hogy mi itt Erdelyben ujra tisztelettel nezzunk fel ratok mind 56 - ban!

etrukszlöwenmut - 2009.02.10. 06:28
Hazudtak?
Hagyjuk?
Hagyjuk!
Ők ölhetnek,én egy tojást nem dobhatok demszkájnak egy jóleső mosollyal az arcomon.

Mihail és Elena újra él?


szemtanú - 2009.02.10. 00:49
Száva klán Vince utónevű üzent médián keresztül a papának, hogy "üljenek le beszélgetni", ezek szerint megtörtént?


miranda - 2009.02.10. 00:31
Ilyen aljas hazudozást amit a rendőrség végez ez mindennek a teteje.
Van egy érzésem hogy a szerb apukával is elbeszélgettek mert már azt nyilatkozza a papa hogy nem igazak azok a hírek hogy Magyarországra jönnek 300an. Valaki vagy valakik a nagykutyák közül nagyon benne vannak ebben az egész cigányügyben.


Heydrich - 2009.02.10. 00:30
Persze már törölte magát!Talán valamiért kínos lehet ez az ismeretség!? Ajaj...

Heydrich - 2009.02.10. 00:27
Kicsit tényleg körbe kellene nézni,mint például milyen kapcsolatban állhatott a sztojka cigánnyal egy székesfehérvári végrehajtó aki az iwiw-en az ismerősei között volt megtalálható


Jánosbácsi - 2009.02.10. 00:14
Rendőrség: Enyingen nincs bűnbanda !
- Nem létezik enyingi cig-ány bűnbanda? Ki az az állat aki ezt állítja? Melyik megvett tetü?
Lehívnám kicsit nyaralni Enyingre, Dégre, Kabókára.. ( Egy terület) kb 1200-1500 jól szervezett banda. Úgy félnek tőlük a rendőrők is ,hogyha meghallják, hogy valahová elindulnak akkor 2 megye ősszes rendőre jó távolra menekül..
Pl a Siófoki felvonulásuk látható a youtubon is! Itt: http://www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40
A rendőrőknek hírük se hamvuk ha vonulnak.. Kicsit körbe kéne lesni a környék főrendőrei háza táján is, hogy vajh milyen a kapcsolatuk ezekkel... Itt mindenki tudja, csak a sajtó kussol évek óta..


Intruder - 2009.02.09. 23:59
Van egy gyanúm. Ez a suttyó már nem kerül elő élve.

szemtanú - 2009.02.09. 23:54
Mai Pártkelte Gyárfással az élen súlykolta azt gyászoló megszólalóknak, hogy "mit keresnek sportolók éjszaka - este 10 után - szórakozóhelyen", meg azt, hogy "rosszkor voltak rossz helyen az áldozatok". Az eszébe sem jutott Gyárfásnak, hogy erőszakos cselekményekért, garázdaságért többszörösen bűntetett előéletű alakok bandába verődve, felfegyverkezve mit keresnek este 10 után egyáltalán közterületen, hát még szórakozóhelyen?!

Ellentmondással kapcsolatban Sztojka "keresése" kisértetiesen hasonlit Kulcsár esetére. Valamit "köphet róluk" ez a Sztojka, hogy máris mentegetik?


miranda - 2009.02.09. 23:32
Ez egy szilveszteri paródiának is beillene.
Még nevetni is tudnák rajta ha nem ártatlan emberek élete tört volna ketté.
Nem, nem a gyilkosokra gondolok,


Lidércfény - 2009.02.09. 23:01
A rászistá gárda vót! Ki más? :-)

Hát igen, sajnos sokan vannak ebben az országban rossz időben rossz helyen!


antares - 2009.02.09. 22:44
Az egész egy nagy marhaság! A tót testvér-rendőrség már megmutatta a helyes utat. Cosma saját magát szúrtra le, Raffael, pedig, önzetlenül próbálta éleszteni, de nem sikerült. Az ottlévő bunkó, nácifasiszta rasszista magyarok egyből Raffaelre, sőt Sztojkára, aki ott sem volt, fogták rá a szúrást.


berino - 2009.02.09. 22:43
meg azt is mondta hogy a sportolok rossz idoben , rossz helyen voltak. De az ESTEBEN is szepen nyilatkoztak am. Nem hogy elismernek a ciganybunozes jelenletet, de egyenesen uszitjak a cigokat a gyilkolasra ! Na holnap melyik magyar lessz rossz helyen ? Nagy bajok kezdodnek itt !!!


dr. Hannibal Lecter - 2009.02.09. 22:41
ja, Cosma meg saját magát szúrta meg futás közben, szíven, hátulról


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=16649
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lecsendesitesere, szórakozóhelyen, osztályvezetője, ellentmondással, székesfehérvári, felfegyverkezve, kotelessegekrol, etrukszlöwenmut, cselekményekért, ovatoskodjatok, elbeszélgettek, ellentmondásba, magyarországra, elfogtóparancs, hazkutatasokat, megszólalóknak, nyilvantartast, gyurcsanyotok, ciganybunozes, kisértetiesen, garázdaságért, rendelkezésre, főkapitányság, kapcsolatban, történtekről, hatosagoktol, polgármester, felvonulásuk, szolidaritsi, kézilabdázót, tisztelettel, nyilatkoztak, kezdeményezi, cigányügyben, közterületen, enyingiember, főrendőr Sztojkával, magyar Dominó-elvre, veszprémi főrendőr, kinti eseményeket, másik műsorában, rendőrség várhatóan, bíróság adjon, szúrást végrehajtja, kérdésre válaszolva, halált okozó, szórakozó helyen, drága polgármester, félmilliós fizetést, városban amit, cigany bunozes, felaknazott terulet, Raffael Sándor, Marian Cozma, Magyar Televízió, Sztojka Iván, Derzsy Péter, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, Pártkelte Gyárfással, Hannibal Lecter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy bizonyos határt  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  képre írva  Png cica  Szívem tiéd  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Még csak most kezdődik a nap  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png fotel  Akarat  Fekete-erdő desszert  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Png virág  Paul David Tripp Április 21  Png csokor  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png cica  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Bounty krémes  Hiányzik  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  képre írva  Rátalálsz  Nem méltó hozzád  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hogy lehet megtartani  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Kerüld el az evangélium örömén...  Minden harmadik...  Png férfi  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nagyon különös  Nagyi telefonál  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Reggel van  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Zilahy Lajos gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Németh László tollából  Png csokor  Egy bizonyos határt  Szívem tiéd  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell... 
Bejegyzés Címkék
főrendőr Sztojkával, magyar Dominó-elvre, veszprémi főrendőr, kinti eseményeket, másik műsorában, rendőrség várhatóan, bíróság adjon, szúrást végrehajtja, kérdésre válaszolva, halált okozó, szórakozó helyen, drága polgármester, félmilliós fizetést, városban amit, cigany bunozes, felaknazott terulet, most keletkezett, ciganyok vegleges, emberi jogokrol, honpolgari kotelessegekrol, jóleső mosollyal, rendőrség végez, érzésem hogy, szerb apukával, papa hogy, hírek hogy, nagykutyák közül, egész cigányügyben, sztojka cigánnyal, székesfehérvári végrehajtó, ismerősei között, rendőrőknek hírük, környék főrendőrei, kapcsolatuk ezekkel, sajtó kussol, élen súlykolta, szilveszteri paródiának, gyilkosokra gondolok, rászistá gárda, országban rossz, nagy marhaság, helyes utat, ottlévő bunkó, sportolok rossz, ciganybunozes jelenletet, lecsendesitesere, szórakozóhelyen, osztályvezetője, ellentmondással, székesfehérvári, felfegyverkezve, kotelessegekrol, etrukszlöwenmut, cselekményekért, ovatoskodjatok, elbeszélgettek, ellentmondásba, magyarországra, elfogtóparancs, hazkutatasokat, megszólalóknak, nyilvantartast, gyurcsanyotok, ciganybunozes, kisértetiesen, garázdaságért, rendelkezésre, főkapitányság, kapcsolatban, történtekről, hatosagoktol, polgármester, felvonulásuk, szolidaritsi, kézilabdázót, tisztelettel, nyilatkoztak, kezdeményezi, cigányügyben, közterületen, enyingiember, nácifasiszta, megtalálható, hasznaljatok, többszörösen, szilveszteri, nyilatkozott, sotetedeskor, rendőrőknek, felaknazott, eseményeket, gyilkolasra, keletkezett, osszefogasa, hozzászólás, kapcsolatuk, gyilkosokra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.